W.Bongers
Hamermolens
Radioweg 15
5844 AA Stevensbeek

Tel. 0485 381 219

Graanopslag en transport

Graanopslag en transport

Speciaal voor de opslag van grondstoffen zoals granen en maïs, hebben wij verschillende silo’s in ons assortiment. Voor graanopslag hebben wij zowel een polyester silo als een stalen silo beschikbaar. Welke het beste bij u past kunnen wij samen met u bepalen.

 

Soorten silo’s voor graanopslag en uitbreidingsmogelijkheden

Er zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden. Uw silo kan bijvoorbeeld worden uitgebreid met een wand- en dakladder, diverse luiken en vul- en vijzelpunten. Ook kunnen wij een vulleiding of een elevator monteren en is uw silo uit te breiden met en stortbunker of een vijzel met storttrechter.

 

Wilt u meer informatie over graanopslag en silo’s?

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment. Heeft u vragen over graanopslag of wilt u meer informatie over de verschillende soorten silo’s die wij kunnen leveren? Wij geven u graag persoonlijk advies over welke producten u het beste kan gebruiken. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0485 – 381 219.

zaksilo

zaksilo
Een Trevira zaksilo wordt geleverd met een vulsysteem voor de opslag van gemalen producten. Het opvoeren van gemalen producten gebeurt door middel van een elevator die het product op de verdeelvijzels stort. Neem contact met ons op voor meer uitvoeringen en de mogelijkheden.

graansilo

graansilo
Een graansilo van Phénix Rousies heeft een inhoud van 25 tot 10.000 m3. Er zijn verschillende uitvoeringen van een graansilo te verkrijgen, bijvoorbeeld een binnenuitvoering en een buitenuitvoering. De graansilo kan als bouwpakket worden geleverd maar wij kunnen de graansilo natuurlijk ook voor u monteren. Neem contact met ons op voor meer uitvoeringen en de mogelijkheden.

bekerelevator

bekerelevator
Een bekerelevator wordt gebruikt voor het vullen van een graansilo of voor tussenopslag. De capaciteit van een bekerelevator varieert van 5 ton tot 100 ton per uur en levert toch een minimale energieopname en is geluidsarm. Een kettingelevator is een alternatief voor een bekerelevator. Deze is compact, goedkoper en eenvoudig in gebruik. Neem contact met ons op voor meer uitvoeringen en de mogelijkheden.