W.Bongers
Hamermolens
Radioweg 15
5844 AA Stevensbeek

Tel. 0485 381 219

Over W.Bongers Hamermolen

De geschiedenis van W.Bongers Hamermolens

In 1992 begonnen we met siloreparatie en siloreiniging. Al snel breidde het bedrijf zich uit met vulleidingen en  vijzels. Door de jaren heen hebben we veel verschillende soorten bedrijven mogen helpen. Niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland en België. Door deze groei zagen we ook kansen liggen op het gebied van transport, malen en het reinigen van voer. Deze kansen hebben we gegrepen en al snel werden de bedrijfsactiviteiten van W. Bongers Siloreparatie uitgebreid met bijvoorbeeld hamermolens, schijvenmolens, graanreinigers.

 

Kennis en ervaring

Door onze kennis en ervaring kunnen wij u duidelijk advies geven over bijvoorbeeld hamermolens en graanreiniging. Ook geven wij advies in het reinigen en malen van de voerproducten zelf en het mengen van het voer met bijproducten. Samen met u bedenken wij telkens nieuwe constructies waarbij uw bedrijf voorop staat.

 

Wilt u meer informatie over W. Bongers Hamermolens, onze producten en onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op deze website, of direct via 0485-381 219.